Leie Sykkel i Lofoten?

Vi satte oss tidlig et hårete mål om å bli best på utleie av utstyr i Lofoten, og første steget på veien er tatt. Splitter nye sykler er på vei fra Harstad Vestover til oss i Lofoten, og vi gleder oss til å sende dem ut på veien. Vi er spesielt spente på utleien av El-sykler, og forventer å se disse langs veiene i Lofoten gjennom hele sommeren, sammen med våre klassiske sykler, sykkelvogner og utstyr. Sjekk ut videoen av El-syklene vi har bestilt på vår facebookside: https://www.facebook.com/Lofoten-Rental-Hub-383934805371188/ – lik og del innlegget, og du kan bli trukket ut til å få låne en El-sykkel gjennom en weekend uten kostnader.

Ellers sprer vi oss som ild i tørt gress, og vi har nå boliger over hele Lofoten, og ønsker stadig flere. Sprer oss gjør vi også i Sosiale media og du finner oss på Facebook og Instagram. Tagg gjerne oss i bilder med #lofotenrentalhub og gi lyd fra deg om det er noe- vi digger jo å høre fra DEG!

Og ønsker du å bestille sykler, så har vi dem snart tilgjengelig på Ramberg, Gravdal og forhåpentligvis snart på Leknes. Bilene våre suser ellers over hele Lofoten, så om du nekter å bevege deg til en av disse nevnte stedene, så prøv oss- så kan det hende vi fikser sykkelleveranse på døra

Hamstre solkrem, klipp bikkja og plasser snowjoggsene i skapet- Sommeren er rett rundt hjørnet!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *