El-sykkel fra Svolvær til Å. Optimalt? Ja!

Lofoten har vært, og er, et fantastisk område for å se majestetiske fjell, kritthvite strender, levende fiskevær og ren natur. Men fra å være bare natur, så er nå Lofoten løftet seg til å bli en komplett destinasjon for kultur, mat og opplevelser. Jeg tenkte å ta dere på en tur gjennom hele Lofoten på El-sykkel med stopp underveis for å få mest mulig ut av din reise. Og la oss også forsøke å få deg innkvartert på noen unike steder og hus:

Fra Oslo tar du direktefly med Widerøe og lander på Svolvær Lufthavn- du pakker relativt lett og har stående klar du splitter nye El-sykler som skal være dine i et par uke. Bagasjevogner er med, og dere er klare for eventyr.

Testvinnende Elsykler til leie for bare 500 NOK pr dag – og billigere dagsrate for lengre leie. Vi bringer og henter

En sykkeltur inn til Svolvær er en svært enkel start på det kommende eventyret, og dere innlosjerer dere på Nora´s rorbu

https://www.airbnb.no/rooms/27484442?preview_for_ml=true&guests=1&adults=1

Her bor dere med god standard, men en gigantisk uteplass som kan nytes i de sene kveldstimer.

Eller om dere er flere og ønsker å bo mer landlig, så er Sildpollnes stedet for dere- storslått natur og en nydelig hytte ved havet:

https://www.airbnb.no/rooms/25131791?preview_for_ml=true&guests=1&adults=1

Det er en kort promenade inn til Svolvær by fra Noras Cabin, og en 20 min kjøretur fra Sildpollnes. Svolvær har en mengde spennende tilbud til reisende, og mange svært gode spisesteder. En av dine beste valg for mat er  Børsen spiseri http://svinoya.no/restaurant/ som i tillegg serverer deg i et hus som er fra tidlig 1800tallet. og du… velg fisk- du er i Lofoten:-)

Opplevelsene står i kø, og er du våghals så tar du hoppet på Svolværgeita. ta deg 2-3 dager i denne fantastiske byen- spis godt, lev på Kaikanten og nyt Lofotens beste kombinasjon av yrende liv og natur. Fisketurer, Havørnsafari, Isbar, fantstisk mat og drikke,  og alt dette mens Hurtigruta siger inn i havnebassenget. Svolvær er stedet hvor du kan være urban, føle på et yrende liv, samtidig som øyet ikke vil se seg mett på naturen rundt deg, men reisen din er akkurat startet, og jeg skal toppe turen din hele veien til Å.

Og du… husk kamera!

neste innlegg: Til Henningsvær

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *