El-sykkel fra Svolvær til Å. Optimalt? Ja!

Lofoten har vært, og er, et fantastisk område for å se majestetiske fjell, kritthvite strender, levende fiskevær og ren natur. Men fra å være bare natur, så er nå Lofoten løftet seg til å bli en komplett destinasjon for kultur, mat og opplevelser. Jeg tenkte å ta dere på en tur gjennom hele Lofoten på El-sykkel med stopp underveis for å få mest mulig ut av din reise. Og la oss også forsøke å få deg innkvartert på noen unike steder og hus:

Fra Oslo tar du direktefly med Widerøe og lander på Svolvær Lufthavn- du pakker relativt lett og har stående klar du splitter nye El-sykler som skal være dine i et par uke. Bagasjevogner er med, og dere er klare for eventyr.

Testvinnende Elsykler til leie for bare 500 NOK pr dag – og billigere dagsrate for lengre leie. Vi bringer og henter

En sykkeltur inn til Svolvær er en svært enkel start på det kommende eventyret, og dere innlosjerer dere på Nora´s rorbu

https://www.airbnb.no/rooms/27484442?preview_for_ml=true&guests=1&adults=1

Her bor dere med god standard, men en gigantisk uteplass som kan nytes i de sene kveldstimer.

Eller om dere er flere og ønsker å bo mer landlig, så er Sildpollnes stedet for dere- storslått natur og en nydelig hytte ved havet:

https://www.airbnb.no/rooms/25131791?preview_for_ml=true&guests=1&adults=1

Det er en kort promenade inn til Svolvær by fra Noras Cabin, og en 20 min kjøretur fra Sildpollnes. Svolvær har en mengde spennende tilbud til reisende, og mange svært gode spisesteder. En av dine beste valg for mat er  Børsen spiseri http://svinoya.no/restaurant/ som i tillegg serverer deg i et hus som er fra tidlig 1800tallet. og du… velg fisk- du er i Lofoten:-)

Opplevelsene står i kø, og er du våghals så tar du hoppet på Svolværgeita. ta deg 2-3 dager i denne fantastiske byen- spis godt, lev på Kaikanten og nyt Lofotens beste kombinasjon av yrende liv og natur. Fisketurer, Havørnsafari, Isbar, fantstisk mat og drikke,  og alt dette mens Hurtigruta siger inn i havnebassenget. Svolvær er stedet hvor du kan være urban, føle på et yrende liv, samtidig som øyet ikke vil se seg mett på naturen rundt deg, men reisen din er akkurat startet, og jeg skal toppe turen din hele veien til Å.

Og du… husk kamera!

neste innlegg: Til Henningsvær

 

 

 

Ny fantastisk hytte til leie i Lofoten

Lofoten Rental Hub er i gang for fullt, og vi signerer nye enheter daglig hvor vi får lov å være totalvertskap for boliger. Dette innebærer at vi tar oss av alt fra A til Å når det kommer til utleien, og at våre kunder da bare mottar leieinntektene og vi tar oss av alt fra optimalisering av priser, kundekontakt til vedlikehold/vask og promoteringer av boligen. For oss er dette verdens beste jobb hvor er så heldige å få reise rundt i Verdens vakreste øyrike, vi får treffe de herligste huseiere, de fantastiske leieboerne og vi får være med å skape merverdi for begge parter. Vertskapsrollen er rett og slett innmari kult!

Alle kan leie ut huset sitt på AirBnB og vi sitter nå  på en portefølje av alt fra små rorbuer, Store rorbuer, Rorbuanlegg, Privathus, et digert Nordlandshus fra 1840 og rene hytte/fritidsboliger. Pris man kan få er avhengig av beliggenhet, kvalitet på hus, boligens historie og sjel, og konkurransen der boligen ligger. For oss handler det om å treffe nivået der man sitter igjen med mest mulig for boligen sin, og hvor man målrettet kan oppnå mer over tid med å komme opp i «superhost» status, få gode tilbakemeldinger og øke egen utleieverdi over tid. Å leie ut kan alle gjøre, men å gjøre det riktig- det er vår greie!

Nylig signerte vi en nydelig boenhet på Haukland som jeg kan tenke meg å promotere litt her. https://www.airbnb.no/rooms/25495048?preview_for_ml

For makan til strålende utleieenhet skal man lete lenge etter. Havsvendte vinduer ut mot storslått Natur

10 minutter gange til det mange vil si er Norges beste strand- Hauklandsand

Og all den komforten man kan ønske seg i en bolig for den tiden man bruker innendørs

Perler som dette er sjeldne, men de finnes over hele Lofoten. Vi ønsker å promotere disse litt ekstra, og vise hvordan man virkelig kan optimalisere sitt opphold i Lofoten ved å oppnå kindereggeffekten ved en fantastisk bolig, med fantastisk beliggenhet og hvor utsikten alltid holder deg utendørs, selv når du er inne. Lyst til å reise hit? Book da vel : https://www.airbnb.no/rooms/25495048?preview_for_ml

God reise!

Leie Sykkel i Lofoten?

Vi satte oss tidlig et hårete mål om å bli best på utleie av utstyr i Lofoten, og første steget på veien er tatt. Splitter nye sykler er på vei fra Harstad Vestover til oss i Lofoten, og vi gleder oss til å sende dem ut på veien. Vi er spesielt spente på utleien av El-sykler, og forventer å se disse langs veiene i Lofoten gjennom hele sommeren, sammen med våre klassiske sykler, sykkelvogner og utstyr. Sjekk ut videoen av El-syklene vi har bestilt på vår facebookside: https://www.facebook.com/Lofoten-Rental-Hub-383934805371188/ – lik og del innlegget, og du kan bli trukket ut til å få låne en El-sykkel gjennom en weekend uten kostnader.

Ellers sprer vi oss som ild i tørt gress, og vi har nå boliger over hele Lofoten, og ønsker stadig flere. Sprer oss gjør vi også i Sosiale media og du finner oss på Facebook og Instagram. Tagg gjerne oss i bilder med #lofotenrentalhub og gi lyd fra deg om det er noe- vi digger jo å høre fra DEG!

Og ønsker du å bestille sykler, så har vi dem snart tilgjengelig på Ramberg, Gravdal og forhåpentligvis snart på Leknes. Bilene våre suser ellers over hele Lofoten, så om du nekter å bevege deg til en av disse nevnte stedene, så prøv oss- så kan det hende vi fikser sykkelleveranse på døra

Hamstre solkrem, klipp bikkja og plasser snowjoggsene i skapet- Sommeren er rett rundt hjørnet!

 

Hvor er vi så langt?

Det er ikke mange ukene siden vårt firma ble stiftet, og vi fikk en pangstart med en artikkel i Lofotposten. Vi hadde god fart da, men ble (heldigvis) tvunget over i en langspurt; nå er vi bare dager unna å starte leveransen, og vi bygger ut tilbudet dag for dag. Drømmen om å kunne oppfylle alle utleieres behov, samtidig som vi oppfyller behovene til de som besøker verdens vakreste øyrike nærmer seg en realitet. Vi er ydmyke og stolte over tilliten vi har fått av private utleiere, og også større rorbuanlegg; nå skal vi sørge for et topp produkt som vi kommer til å bygge ut år for år

I denne Bloggen ønsker vi å gi dere innsikt i bedriften vår, muligheter i Lofoten og hele tiden være synlige på hva vi leverer i alle ledd, så følg med for kommende oppdateringer.

Vi er fortsatt på utkikk etter flinke mennesker for å være med på dette prosjektet- har du lyst å være med og ønsker å være med å skape Øyas kuleste arbeidsplass? Kontakt oss da vel!

 

Eirik, Magne og Lasse